понеделник, 27 юни 2011 г.

"Забавното лятно четене" идва и в Пловдив. Включете се!!!

  Включете се в инициативата, която популяризира забавното лятно четене!
http://az-deteto.bg/knigi/

Родители, покажете на децата си ... и ще се изненадате от резултатите. Доведете ги на 15.07.2011, от 16:30 до 17:30 часа в Детски отдел на НБ"Иван Вазов", за да поставим началото! Очакват Ви изненади!
    Да покажем, че Пловдив и ОУ "Райна Княгиня" са едни от най-четящите в България...


 http://www.az-deteto.bg/knigi/register.html

 Тук ще откриете и страницата на самата регистрация на личния Ви  ел. читателски дневник. Отдясно се намира задължителната литература за 2 клас.
А под нея ще откриете и други забавни детски книги.
Добавяйте и тях, ако Ви харесат..


"Попълни своя електронен читателски дневник сега...

http://az-deteto.bg/risunka-kam-kniga-ot-lyatnoto-tchetene/8844/view.html

"...Всички знаем, че чрез книгите можем бързо и лесно да се пренесем на всяко място в света и да преборим всяко зло и разбира се да се забавляваме. А за да бъде четенето дори и на книгите от задължителните списъци от училище още по-забавно, Az-deteto.bg и Столична библиотека организираме кампанията "Забавното лятно четене", където  за улеснение на учениците от 1 до 7 клас сме въвели задължителната литература, която сте получили от учителите си
Прибавили сме и препоръчани от нас заглавия.

Всеки може да се регистрира и да попълва своя онлайн читателски дневник тук.
Надяваме се истински да се забавлявате, попълвайки своите читателски дневници и това да ви стимулира да прочетете повече книжки, а също и да ни представите вашите любими, които не са включени.
А,  за да бъде кампанията и още по-забавна, организираме и този конкурс. За да участвате в него нарисувайте рисунка, която е свързана с любимата ви книга. Но има едно условие, тази книга трябва да е част от "Забавното лятно четене".
Изпращайте рисунките си на e-mail az-deteto@az-media.biz до 10 септември 2011 година, заедно с вашите име и фамилия, години, града (или селото), в които живеете, както и книгата, която сте илюстрирали.
Всеки месец за двама от вас ще има награди – комплект за рисуване и филм..."

Не е задължително да участвате и в конкурса за рисунка :) Той е за забавление :)
Ще се радвам да се срещнем отново в библиотеката!

1 коментар: